onsdag 28 oktober 2015

Lugnet..maten..dag 25.


Tystnaden är fantastisk ibland. Fick chansen att gå ut på promenad själv och det var skönt att vila öronen lite.. Älskar Liten hur mycket som helst men hon är rätt intensiv och all over Lillebror. Blir en tålmodig gosse det där..


Skönt att gå ut bara vi och njuta av lugnet, luften och färgerna.. Älskar vår Baby Zen!


Zzzzz....Man måste sova för att orka äta. Helt galet mycket äter han i perioder och växer därefter. Inget onormalt alls men börjar fasa ut storlek 56 och han är knappt fyra veckor gammal.. ;) Vi kör ersättning på kvällarna för att toppa upp min mjölk och det funkar bra. M tar oftast det och det blir en mysig stund för dem..Mina killar! ❤︎


Hann inte ens ur mjukisbyxorna! Ha! Å vet du, skorna, 399 pix hos Ellos, skönaste på läänge! Fick tipset av Sofie som har ohliving.se, tack Sofie! ;)


Båtar på väg upp i småbåtshamnen..Mys!


Har fotat de här bodarna många gånger förut, tycker träet har en fantastiskt vacker färg. Som om varje planka har en egen historia att berätta.


Höst. SÅ härliga färger..


Inte superkallt men tillräckligt för att bli röd om nosen. Vad gillar du min mössa? Kan köpas på worshipstore.se!


På eftermiddagen hanns en stund syskonmys med. Hon är väldigt kär i sin bror, det är skönt. Ibland går det över styr med kärleken men jag tacksam att hon inte är svartsjuk. Det har inte riktigt sjunkit in än att jag är mamma till två, helt galet..

Hoppas du mår bra.

Kram

L.




måndag 19 oktober 2015

Sega måndag!


Måndag och "tillbaka" till vår nya verklighet. M jobbar igen efter sina tio hemmadagar (hur snabbt gick det!?) och igår kändes det väldigt tungt men idag helt ok! Bebis och jag hänger mest i sovrummet idag, mest för att vi kan.. Sover lite, äter lite..myser lite...Min mjölk har äntligen kommit igång lite mer på allvar (hello boobs) och han äter kortare stunder nu och sover som en sten dessemellan så man hinner även med lite annat också. Har till och med duschat i morse! Gunde-dusch, men ändå :) Lyxigt!


Riktigt lugnt och fridfullt är det i och för sig inte då grävmaskinen går för fullt utanför sovrumsfönstret men jag bara ligger här och njuter av att det börjar bli klart! Visst, hela, och jag menar hela, trädgården är täkt i lera och vi har inga trappor in i huset men det kommer bli så himla bra! Luften i källaren är annorlunda, nu känner man att det är ok att investera i ett ordentligt badrum utan att riskera att kaklet ramlar ner.. Undra hur länge marmortrenden tänker hålla i sig...

Och så var det ju lillebrors rum..ja, du, det finns att göra..man slipper ju ha tråkigt! ;)
Måndagskram!

L.

måndag 12 oktober 2015

Han är här!


Lördag för en vecka sen kom han äntligen, så någon premiäreldning blev det ju inte! 3770 gram och 51 cm lång. Propertionerlig och alleles jätteperfekt! Eftersom starten med Liten var så där har jag aldrig fattat när folk sa "njut nu!" och "ååå, bebisgos!" men nu fattar jag verkligen!! Jag är helt kär och går det en timme utan att vara nära får jag abstinens och måste snusa lite även om han sover och man egentligen inte ska störa.. Amningen funkar bra (Yes!) och han äter typ jämt. Vi var på BVC i fredags för första gången sen återbesöket på SöS och han har gått upp bra i vikt. Jag trodde inget annat som han käkar! Men det är bra, att oroa sig för att bebis inte går upp som han ska måste vara en jättejobbig känsla.. Sen att jag inte hinner göra så mycket är ju en annan historia men M är hemma nu 10 dagar så det funkar bra ändå.

En bra grej är ju att magen försvinner i takt med att han äter.. ;) 

Ha en fin måndag!

Kram från bebisbubblan,

L.




lördag 3 oktober 2015

Lördag och 3 dagar över..


God morgon!
Här är det segt, ingen bebis än. Känns som jag växer med ett kilo om dagen så blir mindre och mindre "smidig".. Ha! Ja, du som vet, vet ju hur det är! Men det är bara att gilla läget..längtar efter honom så jag håller på att bli tokig bara!! Få titta på honom när han sover, göra töntiga ansiktsuttryck för att få den där första livsviktiga kontakten och knyta bebisband i massor.. Funderar mycket kring det här med amningen och hur det ska gå men det känns som vi har alla förutsättningar att klara det den här gången :) Håller ni tummarna?

Idag blir det lite familjebesök eftersom jag själv föddes på den här dagen för 36 år sen. Inga stora utsvävningar alls men lite smörgåstårta och mys. Har han fortfarande inte velat komma ut ikväll tror jag det är dags för premiäreldning i öppna spisen..det vore gött!

Ha en fin lördag!

Kärlek,
L.
Follow on Bloglovin