torsdag 4 februari 2016

Vabbruari.


Här var det förkyldningsdags och Liten är hemma från skolan. Det känns lyxigt att kunna ha henne hemma när hon "bara" är snorig. Tidigare hade hon fått gå och man hade hållt tummarna att någon inte skulle ringa under dagen.. Det är lika bra att erkänna ;) Men det var då och nu är nu..

Vi äventyrar ut om en stund till Port 73 och fikar lite. Det måste man ju få när man är lite krasslig, eller hur? Vad gör du idag?

Ta hand om dig och de dina.

KRAM

måndag 1 februari 2016

Mysdag!


De flesta dagar när man är föräldraledig känns absolut inte som "ledigt" men så kommer det sånna där dagar när man har en riktig lyxdag och verkligen kan njuta av att vara "ledig"! Förra veckan stack jag och mamma ut på lite utflykt till Nynäs (Jag övningskörde motorväg första gången) och åt på Kökeriet. Såå otroligt mysigt! Vääldigt lungt så klart eftersom det inte är säsong men det var precis vad vi behövde.. Tyst och stilla nere i hamnen. Några få friskusar som var ute och gick, vattnet, det som inte hunnit smälta låg stilla och inne på Kökeriet var det bara ett annat bord upptaget när vi klev in.


Frank Sinatra i högtalarna, en svag doft av tjära, trevlig personal och en massa härliga svartvita bilder från fiskenäringen förr...Får ju vilken sjöbjörn som helst att känna sig hemma!


En maffig räksallad och en kall öl till (alkoholfri så klart)...Mumma!


Bebis var vääldigt intresserad av min sallad tills den RÖDA tomaten försvann, då var det inte lika spännande längre.. ;) 

Superhärlig dag och med den i minnet sparkar vi igång ännu en vecka här. Med Ellie Gouldings nya EP - Army i högtalarna är det dags att sätta på lite kaffe snart. Bebis snarkar i Babybjörnen. Det är alltid lite dubbelt att lägga ner honom..Mysigt att ha honom nära men behöver få lite gjort också.. ;)

Kram till dig!

Follow on Bloglovin