tisdag 31 mars 2015

Vår!..?


Nä men nu är det väl vår i all fall? Utomhustermometern visar 7 grader och krokusarna lyser gula och lila i gräsmattan. Skattebeskedet damp ner i brevlådan vid lunchtid och på radion pratas det om att tranorna samlas vid Hornborgarsjön (bild på sjön ovan från tidigare i år). Då äär det ju vår, eller hur? Jag låter som en pensionär..Ha! Men jag har inte så mycket annat att roa mig med förutom att mina Sea-Band mot illamående kom i posten vid lunch. Så nu sitter jag här och känner mig som när man klädde ut sig till ninja på dagis och funderar på om de fungerar. Hoppade min Lergigan Comp runt lunch så vi får se hur det går. Verkligen otroligt intressant för den som inte är gravid...Jag brukar hoppa bloggar som BARA handlar om bebisar och graviditet etc. så försöker att inte hamna där. Men det är svårt när man mår halvtaskigt mest hela tiden, det blir liksom det som cirkulerar..

Oh, Residence kom ju också..Men den tar jag med en kopp varmt när Liten somnat senare, lite svårt att koncentrera sig på jobb annars...nu är "kafferasten" slut!

Kram till dig, hoppas solen skiner där du är,

Lena

5 kommentarer :

 1. Nu är det faktiskt vår...!
  Och som svar på din fråga, jag jobbar 75%, vilket är underbart. Jag har jobbat heltid under tiden som mannen läste teologi i fyra år, och nu känns det som att det är min tur att ta det lite lugnt. Inte för att jag tycker att jag hinner med så mycket, men det är ju vänligt av dej att du verkar tycka det :-)
  Kram på dej, önskar dej en välsignad påsk!

  SvaraRadera
 2. Hoppas att du ska må bättre snart!
  Och du, skriv på du om bebbe och det runt omkring. Det är ju det fina i livet=))
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Ja det ska ju vara vår men här har det snöat idag! Vi får nog vänta ett tag till.. Grattis till liten bebis o hoppas du mår bättre. Ha en fin påskhelg, kram Suss

  SvaraRadera
 4. Härligt att läsa att ni fick fina siffror på kub! Vilken lättnad!
  Skriv du på bara, om det som upptar en stor del av ditt liv, det är ju helt naturligt att det blir mycket om bebis och allt omkring nu.
  Glad Påsk!

  SvaraRadera
 5. Håller med, nu är det vår..... trots att det snöade idag, hua gillart inte !
  Önskar dig en skön påsk :)
  Tack för titten hos mig
  Kram Pia

  SvaraRadera

Follow on Bloglovin