onsdag 29 april 2015

Vårhår och korvfingrar


Ok, eftersom det officiellt är vår var det hög tid att göra något åt mitt halvt gula, halvt strawberry blonda hår med utväxt sedan jul. Charmigt? Nej. I-landsproblem? Ja. Skönt att få det gjort. Jajjamensan! Helt underbart:) Amanda på Michael & Frisörerna går jag hos, fina Amanda som kommer kloka råd om mitt liv OCH gör mig fin i håret! Det är konstigt, det är "bara" hår men det gör ju en sån enorm skillnad för hela ens "being"..önskar man kunde gå oftare!

Sitter hemma och jobbar idag. Det går inte riktigt lika fort som vanligt eftersom mina fingrar är som prinskorvar. Kan tycka att det är lite tidigt..jag är ju bara i vecka 18. Men det är väl som min barnmorska snällt påpekade "Du är inte 25 längre".. Tackarr för påminnelsen! ;) Jag är glad ändå. Och tacksam! Tar fortfarande ingenting för givet men kan i alla fall slappna av mer än de första tolv veckorna. Tacksam för varje dag vi får må bra båda två..

Nu är min lunchpaus över och det är dags att jobba på lite. Totalt är det fyra arbetsveckor kvar innan jag är lååångledig. Det ska bli fantastiskt skönt!

Ta hand om dig,

Lena

3 kommentarer :

 1. Precis vad man vill höra.. du är ju inte 25 längre... : )

  SvaraRadera
 2. Eller hur!? ;) 35 and proud of it!

  SvaraRadera
 3. Att gå till frisören är ren lyx och njutning det.

  Kram Victoria

  SvaraRadera

Follow on Bloglovin