onsdag 1 juli 2015

Holmhällar

 
Nu ni..nu har vi hittat vår bästa strand hittills..För dig som är hugad Gotlandsbesökare på Sudret kanske det inte är en nyhet men oj vilken härlig strand vid Holmhällar! Lång, ljus (inte vit men inte långt ifrån heller..) och aldeles ...aldeles underbar.. Sandbotten, sån där räfflad du vet...och med utsikt över Heligholmen, ett av Sudrets många fågelskyddsområden. Blåelden sprakar längs stigarna ner mot stranden..Det är ju här man vill vara...


Att vi vill köpa någon slags stuga eller så här är ju verkligen ingen hemlighet och efter att ha varit ute på Faludden idag är den drömmen ännu mer närd...Helt fantastiska små hus med lagom långt emellan och ett lugn vi bara älskar... Tänk att få plocka fram målarpenslarna och inredningsdrömmarna på ett litet eget ställe här..Det vore verkligen pricken över livets i!

 
Så nu ligger vi här i varsin solstol och bara njuter! Läser i Lantliv om 38 härliga Gotlandstips, andas, lyssnar på fåglarna och vågorna som skvalpar in. Det känns som det här året en otrolig revansch på förra året och jag är mycket väl medveten om hur lyckligt lottade vi är.

"Of those who are given much, much is required"

Så är det. 

Sommarkram,
L.

1 kommentar :

  1. så härligt... och för oss, som spenderar vår lediga tid på den andra ön (öland alltså) så känns gotland lite avlägset. Men ni är många som prisar den, kanske får bli en sväng dit nästa år?!?
    Ha det så gott!

    SvaraRadera

Follow on Bloglovin