måndag 1 februari 2016

Mysdag!


De flesta dagar när man är föräldraledig känns absolut inte som "ledigt" men så kommer det sånna där dagar när man har en riktig lyxdag och verkligen kan njuta av att vara "ledig"! Förra veckan stack jag och mamma ut på lite utflykt till Nynäs (Jag övningskörde motorväg första gången) och åt på Kökeriet. Såå otroligt mysigt! Vääldigt lungt så klart eftersom det inte är säsong men det var precis vad vi behövde.. Tyst och stilla nere i hamnen. Några få friskusar som var ute och gick, vattnet, det som inte hunnit smälta låg stilla och inne på Kökeriet var det bara ett annat bord upptaget när vi klev in.


Frank Sinatra i högtalarna, en svag doft av tjära, trevlig personal och en massa härliga svartvita bilder från fiskenäringen förr...Får ju vilken sjöbjörn som helst att känna sig hemma!


En maffig räksallad och en kall öl till (alkoholfri så klart)...Mumma!


Bebis var vääldigt intresserad av min sallad tills den RÖDA tomaten försvann, då var det inte lika spännande längre.. ;) 

Superhärlig dag och med den i minnet sparkar vi igång ännu en vecka här. Med Ellie Gouldings nya EP - Army i högtalarna är det dags att sätta på lite kaffe snart. Bebis snarkar i Babybjörnen. Det är alltid lite dubbelt att lägga ner honom..Mysigt att ha honom nära men behöver få lite gjort också.. ;)

Kram till dig!

1 kommentar :

  1. låter som en mysig dag... när våra barn var små vet jag att när väl semesterveckorna hade gått så insåg man att det här med att vara ledig ihop med sina barn sällan innebar rekreation och vila. Nu är det lite annorlunda och jag kan bli förvånad över hur utvilad jag faktiskt kan känna mej efter lediga dagar, om jag bara kommer i säng ordentligt vill säga, men det har ju inget med barnen att göra!

    SvaraRadera

Follow on Bloglovin