måndag 25 januari 2016

Stormiga känslor och måndagsstäd.


God måndag! Vad hände med helgen? Den började, det kommer jag ihåg men sen då?
Kanske ett tecken på att den varit bra och fartfylld, vilket den har ;) I lördags började vi morgonen med att vara osams jag och M. Det händer inte speciellt ofta och när det händer håller det inte i sig så länge men det är lika jobbigt varje gång. Han är mycket "bättre på" att behålla lugnet och för mig "brinner det till" och jag blir ARG. Det varar sällan mer än ett par minuter men när jag väl ilsknat till har jag svårt att stoppa det. Arg blev jag i alla fall, över en struntsak. Vi tog oss i kragen och åkte till Ikea..för där tycker man ju lika om allt..ha!


En ny sovrumsspegel..ovanför när den kommit upp sen ska det sitta ett långt rör som en bygel ut från väggen med tygsladdar virade runt. Dimbara koltrådslampor ska de få.. Blir bra tror jag! 


Här är min städkompis! Vi fick honom i julklapp förra året (mamma är lite före sin tid) och äntligen har vägguttagen kommit på plats så man kan låta honom städa ifred utan att trassla in sig i alla förlängningssladdar.. Bara att trycka på start och stänga sovrumsdörren så sköter han(ja, jag vet...!) resten. Otroligt skönt med en städhjälp ;) Min rygg är väldigt glad att slippa dammsuga under sängarna.. 


Här bor han, min städkompis!

Kram!

2 kommentarer :

  1. Jag blir också arg, jättearg... och den här hösten, när min man har varit sjukskriven och jag har fått dra ett tungt lass här hemma så har jag nog blivit arg oftare. Men jag hoppas att det blir lite ordning på det framöver. Livet alltså...
    En sådan där städkompis hade jag gärna haft, speciellt i sovrummet. Var kommer allt damm ifrån?
    Kram...!

    SvaraRadera
  2. Kram Åsa! Ja, livet..Inte helt lätt alltid! Dammet ja, bra fråga! Men det är klart, man drar ju runt på kläder och hoppar i sängen och så du vet... Haha ;) Nää, men man kanske borde hoppa i sängen lite oftare?! Kram igen!

    SvaraRadera

Follow on Bloglovin