måndag 21 oktober 2013

Nästa projekt Sovrum

Nästa projekt vi ska börja med är vårt sovrum. Hittade en säng till vettigt pris som jag skulle vilja ha, Årviksand från Ikea. Lådan kan man ju ha två av i fotändan och ha tex. extrasängkläder i.

Väggarna ska nog bli ljust grå eller betongtapet, eller båda, vi får se men det börjar nog ta form lite smått..hur vi vill ha det.. Ska bli skönt att skapa ett "eget rum" där man kan ligga och läsa eller något med stängd dörr...ifred... :) Vi sover i vardagsrummet just nu och även om det funkar så ska det bli skönt med eget! 

Kärlek,

Lena

2 kommentarer :

 1. Hej!
  Snubblade in här pga jag själv letar säng. Måste fråga, köpte ni Årviksand sängen från IKEA? Isåfall, vad tycker ni om den? Har själv inte hunnit provligga den ännu men den ser ju väldigt intressant ut...
  Mvh Annette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anette,
   Va roligt att du hittade hit :) Vi har fortfarande inte riktigt bestämt oss. Mio har en nästan likadan för samma pengar som är lite högre och väldigt skön. MEN, jag har provlegat Årvikssand och den är också väldigt skön! Dock något hårdare. Så det beror ju helt på vad man föredrar så klart... ;)

   Lycka till med sängköpet, vad det än blir!
   Lena

   Radera

Follow on Bloglovin