onsdag 27 maj 2015

Hemma bäst...men borta var riktigt bra..


Nu är det snart en vecka sedan vi kom hem, vardagen börjar göra sig påmind och längtan tillbaka börjar komma. Då vet man med säkerhet att det var en riktigt bra semester. Och det var det! Bilderna vi sett när vi bokade gjorde absolut verkligheten rättvisa för nu är jag hemma igen med kameran full av liknande foton.. Vad tror ni om poolen till exempel..?


Vi var på Ocean Beach Club (Sunwing) i Makrigialos på Kreta. Tyst ställe, halfullt hotell (perfekt) och så där riktigt skönt hotell. Snyggt men avslappnat!


Matsalen inne. Vissa dagar regnade det och då fanns det gott om plats inne.. Det var skönt! Tills de små människorna bestämde sig att ha springtävling inne eller ta fram fotbollen.. ;) De hann inte så långt dock när M var i närheten...


En favorit var innergården där man kan äta frukost, lunch eller middag. Stora träd med lyktor i som lyste om kvällen och inte överdrivet många bord heller..Riktigt mysigt!


Precis så.


På kvällarna spelade vi oftast ett par rundor UNO i loungen tills Litens ögon gick i kors och det var dags att krypa ner. Gällde även Gravidmamman, såå skönt att sova!


Enkelt men stiligt! Får mig att tänka på Lagerhaus ;)


Utsikten från restaurangen och poolområdet. Makrigialos lilla fiskehamn på andra sidan..


Härliga solnedgångar.

Önskar nu att jag lagt ner mer tid på fotandet men jag tog verkligen paus! Vi bestämde innan vi åkte att bloggen fick vila eftersom det är ju lite att göra reklam för ett hus som står tomt och är fritt fram att göra inbrott i. Jag var lite emot det först men så här i efterhand är jag glad för det för jag fick verkligen en chans att vila. Det var en väl värd investerad semester. Helt perfekt tid på året att åka! 

Vi hyrde bild några dagar också, mer om det en annan dag..

Ha en fin kväll! Här skiner solen och jag ska ut på stan och träffa några tjejkompisar..

Tjo!

Lena X

2 kommentarer :

  1. Så underbart härligt det ser ut... tänk vad lite semester kan göra för en trött kropp och själ!

    SvaraRadera
  2. Ja du Åsa, en riktigt härlig lyx man önskar kunna unna sig varje år mååånga år framöver! Hoppas du har det gott :)

    KRAM

    SvaraRadera

Follow on Bloglovin