måndag 4 maj 2015

Vecka 19 och körskräcken.


Precis så här känner jag mig just nu. Lite bakåtlutad, rund om magen och bara chillar..Hoppas att Bebisen känner likadant! Det är i alla fall illustrationen som Vårdguiden visar för vecka 19. Jag har fyra gravidappar i telefonen och oftast säger de olika saker, eller samma saker fast på olika veckor...Något förvirrande men jag har bestämt mig för att Vårdguiden är den jag tror mest på, även om den är lite "trist" i grafiken. De är i alla fall alla överens om att den här perioden av graviditeten är rätt behaglig och jag kan inte annat än att hålla med.. Det är bara att njuta fullt ut eftersom det inte varar hur länge som helst.. ;)

Idag har jag haft min 9:e körlektion. Målet är att ta kortet innan Liten börjar skolan eftersom det inte är gångavstånd längre och efter idag känns det faktiskt som om det skulle kunna vara möjligt! Förra gången frågade min körskollärare om jag kunde tänka mig att tanka på vägen tillbaka till körskolan. "Det är klart jag vill" sa jag kaxigt. Det fick jag ju äta upp...In i vägarbeten, rondeller x 4 (läskigt) och bland massor av bilar. Massor kan ju definieras olika men det kändes lite som trafikstockning på M25 (Runt London)..Haha! Men idag gick det väldigt bra trots att jag var ordentligt nervös innan och jag tror det var tack vare att det var rätt intensivt förra veckan..

Hur många lektioner tog du innan du klarade kortet? Eller har du inget för att du tror att du bara inte kan? Berätta gärna hur det var för dig :)

Stor måndagskram!

Lena

4 kommentarer :

 1. Jag var 18 år då och tror jag körde runt 20 lektioner. Minns att det hela kostade 6000 kr. Ingen stor summa jämfört med i dag va?
  Härligt att magen växer!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej! :) Det är vad jag betalar för 5-6 lektioner idag...Fast de är iofs dubbellektioner på 80 minuter men ändå... :) KRAM

   Radera
 2. Jag tror jag tog 12 lektioner, högst alltså.
  Men här på landet är det kanske inte riktigt lika krångligt att köra som bland alla dina rondeller! 😃

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej ;), å andra sidan måste det ju vara panikstressande att köra i en större stad sen när man inte fått öva på det? Det går nog bra tillslut... Kram

   Radera

Follow on Bloglovin