torsdag 3 december 2015

2 månader!


Idag har Lillebror funnits hos oss i två månader! Livet kommer aldrig igen att vara som det var innan han kom. Jag har nästan glömt hur det var innan..Två månader har gått av ny Bebis och en maaassa känslor och nya upplevelser. Vissa riktigt skrikiga nätter han man funderat på varför i all sin dar man skulle ha två barn för, men så tystnar skriken och de tankarna är som bortblåsta. Nu börjar han dessutom le på riktigt(inte bara när det är pruttibangbang) och har låånga konversationer så vi börjar ju bli så där riktigt kära i honom, inte längre bara för att han luktar gott ;) Det känns som det är ömsesidigt. Storasyster är ju väldigt spännande så klart! Man kan riktigt se hur han kommer vara som en svans på henne sen..överallt! Och hon älskar uppmärksamheten! Till det bajsas eller skriks.. ;) 

När man talar om trollen så låter det från sovrummet..Gotta go!

Puss!

2 kommentarer :

  1. Så mysigt... Och visst kommer de där stunderna ibland när man undrar vad man har gett sej in på (även när de är fem och åtta år!) men oftast är det ju bara glädje!

    SvaraRadera
  2. Vilken liten sötnos. Tycker inte det är länge sen mina killar var i den åldern och till våren är den äldste 23... Kram

    SvaraRadera

Follow on Bloglovin