måndag 1 juni 2015

Hemma bäst...men borta riktigt bra..2Välkommen Juni! 9 grader och regn.. :/ Längtar tillbaka till stranden på OBC..


Ett tips om du ska åka till Kreta är att hyra bil! Det är en väldigt grön ö och olivdalarna är oändliga. Jag slarvade med mitt fotande när vi var där vilket nu är synd men jag behövde vila kreativa hjärnan. Här ser man lite blad i alla fall.. ;)


Vi var i Sitia på marknad en dag, eller, vi kom dit när de höll på att plocka ihop men hann i alla fall få en känsla för hur det är när den är i gång..Citroner och apelsiner finns det hur mycket som helst av och jag gillar att de är så där operfekta. Fläckiga, olika i storleken men så underbart goda. Liten fick en mandarin av en försäljare på torget och den var ORANGE. Härligt!


En helt tom strand. På östra sidan fanns det en hel del områden som var nästan helt oexploaterade. Ibland såg man hotell eller hus där de inte hade kommit längre än skalet. Ibland var en våning i ett hus färdigt och bebott med resten ofärdigt. Tydligen är det ofta så att de bygger det de har råd med och sedan väntar de med resten tills det finns pengar. Smart. Så borde fler göra istället för att belåna sig upp till öronen... 

Ocean Beach Club Crete

Liten vid poolen. 


I början av semestern ville hon BARA bada i poolen med armpuffar. Sista dagarna simmade hon utan i havet. Helt underbart att se! Självkänslan, nyckeln till..allt!


Grym semester!

Hoppas du har haft en skön helg och kanske blev morsdagsfirad? 

Kram!

Lena
2 kommentarer :

 1. Oh vad härligt ni har haft det! Vilket ljus det är i bilderna, fantastiskt!
  Vad tyckte bebben om att flyga då, höll hen sig lugn?
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Ja det hade vi Anna :) Hoppas allt är bra med dig? Bebben var lugn som en filbunke hela resan. Den kanske gillar att resa den också...Man hoppas ju i alla fall ;)

  Fins dag till dig och KRAM!

  SvaraRadera

Follow on Bloglovin