tisdag 11 november 2014

Sovrummet, en tålmodig historia.Läste här om dagen att mitt första inlägg om att vi skulle göra sovrummet är från oktober förra året. Ett år och några veckor senare har vi äntligen flyttat in. Men oj vad det var värt det!

Efter regn kommer verkligen solsken. Välkommen in i vårt nya sovrum..


Vårt hus är byggt i början på 50-talet och på den tiden fanns det ju inte femtielva elektroniska prylar som alla skulle ha utan då fick det räcka med ett litet eluttag i varje rum. Så är det ju inte idag direkt. Vi har satt in 8 nya! Men när man börjar räkna...Mobil och sänglampa x 2, härtork, plattång, tv, garderobsbelysning etc etc... Ja, det blir en del. 

Elementet åkte ut och in med värmegolv, det är fantastiskt skönt! Och blir en helt annan värme än den där sticksiga värmen ett 60 årigt gammalt element klarar att pumpa ut..Äntligen en egen sminkhörna som är bara min, utan en immig spegel och två till som ska göra sig i ordning på knappa fyra kvadratmeter. 

Belysning kommer, det blir lösa lampor med tygklädd kabel lindande runt ett lite längre rör som kommer ut som en "bygel" från väggen. Svårt att förklara men det kommer bli bra.


Är såå fantastiskt nöjd med färgerna, precis så svalvarmt som jag ville ha det. Vill helst aldrig gå upp ur sängen på mornarna..

Det finns en hel del att göra fortfarande men känslan att tända ett ljus, fixa i ordning sig för natten och krypa ner i dessa underbara linnelakan är en verklig lyx. 


Vi tog bort all tapet på en väg och behöll den så här ruff (finns det ett ord som heter så!?), även kontorsnischen är betongren och faktiskt inte ens målad men mer om den när den börjar bli klar. Det ger en industriell känsla men ändå i färglinje med allt annat.. 

Jag är så stolt så jag spricker, mest över M, du är grym älskling!

Hoppas du har en fin dag, det är du värd.

KRAM.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Follow on Bloglovin