lördag 27 december 2014

Äntligen vitt!Vaknade strax innan tio imorse på loftet.  Låt mig repetera, strax innan tio. Nog för att jag inte är helt frisk men jag kan verkligen inte komma ihåg när jag senast sov så länge!


Har alltid tyckt att det är så mysigt med en sång här liten sängbordskanna, är nog dags att skaffa en egen. Finns en på Granit (så klart) som jag kikat på, kanske finns på rea nu... Den lilla tuben är julklapp från Liten ✩


Hela världen är vit. Det är så otroligt vackert! Till och med Litens gunga har fått sig ett pudrigt lager..


Hade svårt att sitta still vit frukost (läs brunch) bordet när jag såg dimmorna dansa utanför fönstret. Kängorna och jackan åkte på mitt i och ut och pulsa blev det.


Den här eken har jag fotat i alla årstider, den är så fantastiskt ståtlig och vacker! På kvällen är den upplyst så det ser alldeles så där magiskt ut. I natt fotade jag det och la ut på Insta, det såg ut som en gammal man med grått hår..Låg och kikade på "honom" när jag somnade, underbart!


Blev väl inga överdrivet långa promenader idag, känner mig inte tillräckligt kry för det men ute i solen var vi i alla fall. Liten åkte pulka och vi tog en liten sväng till Junvik. Nu ropas det nog snart till fika så bäst att avsluta. 

Den här julen kommer nog gå till historien som den lataste och mysigaste nånsin. Men det är en bra avslutning på detta år tycker jag, ser fram emot att vända blad nu. Nya tider, nya planer och beslut.. 

Vad ser du fram emot 2015?

Kram!

1 kommentar :

 1. Vilka galet vackra vinterbilder!
  Ljuvligt.
  Och sova till tio...då behövde du sova=))
  Skönt att strunta i saker och ta det lugnt. Det är det viktigaste!

  Mys på nu!

  SvaraRadera

Follow on Bloglovin