tisdag 23 december 2014

Omladdning


Jag hade tänkt så mycket inför julen, planerat pyssel, drömt om att lag mat, läst jultidningar och var väldigt inne på att det skulle bli som jag planerat. Men nu så här innan dagen inser jag att det inte blir så men det är helt ok ändå. På riktigt, som Liten brukar säga.

Svärmor och svärfar kom igår så vi får pyssla om dem lite, det var länge sedan vi sågs känns det som!  Det är så skönt att man inte behöver göra sig till utan bara dela livet och vara familj. Det pratas om högt och lågt och vi bara är. Nu på förmiddagen drog alla iväg och handlade och jag fick lyxen att ta en promenad för mig själv. Blev årets långsammaste PW men jag har så himla ont i halsen så så fick det bli idag men det var så skönt att bara komma ut i ljuset och solen. Helt magiskt vad en 45-minutare kan göra.

Vad gör du? Har du det hysteriskt så här dagen innan? Vi har inte ens fått upp granen än, men det får bli ikväll, i lugn och ro. Vi tar det som det kommer nu. Viktigaste är att vi får vara tillsammans och bara vara. Det har varit ett tufft år och det är skönt att knyta ihop året med häng i olika former med våra nära och kära.

Kram och ta hand om dig,

Lena
4 kommentarer :

 1. Hej fina du!
  Tack för din varma kommentar, den gjorde mig glad.

  Här är vi klara med allt, eller allt...det lilla vi bestämde oss för att göra.
  Ingen stress utan bara lugn.

  Jag hoppas och tror att du kommer att få en fin jul!
  Omgiven av dom du kan vara dig själv med, det är viktigt.

  God Jul och stor kram Hannis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt, det var meningen ;)

   Skönt med lugn, det är ju liksom meningen med det hela, även fast det tagit mig 35 år att förstå det helt på riktigt.

   Ha en underbar, skönt, lugn och varm jul. Kanske repeterar mig nu men jag menar det verkligen.

   Stor julkram!
   Lena

   Radera
 2. Vilken härlig bild! Vem bor där på kullen?

  Här är det lugnt, firar inte julafton här hemma i år och då blir det inte alls samma stress, jätteskönt. Kolan som vi gjorde häromdagen är uppäten, haha, så det blir att göra en till för det är ju så himla gott. Och så lätt att göra.

  God Jul till dig! Så roligt att vi "funnit" varandra tycker jag.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Tack! Jag vet inte vem som bor där, men är himla nyfiken jag med. De har fina järngrindar på andra sidan med hänghassel längs grusgången som leder upp till huset. Jag kanske vågar fota den sidan någon gång...

  Kola är gott, min fastnar alltid i pappret så jag lämnade det i år, har kört på säkra kort. Köpepepparkakor till exempel..haha!

  Kram Anna, jag är också glad. Känns som man har fler som hejar i ens ringhalva, det är härligt!

  SvaraRadera

Follow on Bloglovin