onsdag 31 december 2014

Vända blad.


Hej du,
Nu ser jag fram emot att vända blad i kalendern, se framåt och släppa 2014. Fokusera på nytt och lämna en del saker i det här året. Jag tror och hoppas att 2015 bjuder på förändring, rörelse och en massa nya nyttiga erfarenheter. Jag har saker på gång inom områden jag aldrig vistats och längtar så att få skriva och berätta men framför allt förverkliga.

Att skriva har blivit riktigt viktigt för mig under årets andra del, och glad är jag över att så många läser och delar sina erfarenheter. Jag känner att jag blivit mycket rikare! Tack fina du!

Ikväll är det nyårskalajs med "crazy hair" som tema. Börjar få klart för mig hur crazy jag ska försöka vara men vi får se hur väl verkligheten kommer att stämma överens med tanken. Oavsett ser jag fram emot att fira ut det här (h)året ordentligt....Jag är mer än redo för det nya!!

KRAM

L.

2 kommentarer :

 1. Jag håller på det där med förändringar! Känner mig som ett barn här, förväntansfull inför det nya året.

  Jag ska hålla tummarna stenhårt för att du får förverkliga det du vill.
  Och att nya härliga upplevelser ska komma i din väg.
  Jag tror (fast vi inte "känt" varandra länge) att du om inte annat kommer att se till att det blir så, att du har kraften att skapa vägen mot det just du vill ha.

  Och nu, önskar jag dig med ditt för dagen crazy hair, en alldeles underbar kväll och ett fantastiskt 2015!
  Stor kram Hannis

  SvaraRadera
 2. Vad spännande med nya saker på gång, jättenyfiken! Själv tycker jag detta året har inneburit väldigt stora förändringar för vår del så nu vill jag mest bara landa i det och ta lite i taget. Som jag skrev häromdagen, möjligheter finns,får se vad vi gör med dem....

  Hur länge ska du vara sjukskriven? (för du är det fortfarande eller?)

  Kram och Gott Nytt År!

  SvaraRadera

Follow on Bloglovin