torsdag 14 januari 2016

Att bara bestämma sig.


Fryser du? -19 var det när jag och barnen(vi har två! Yaay!) gav oss iväg imorse. Blåste lite så där "friskt" men det bet inte i kinderna, de tappade känseln direkt, haha! Bebis låg i vagnen och såg ut som han var i chock.. På vägen till bussen (tror du jag längtade efter körkort!?) insåg jag att mitt ryggont som har suttit över ryggen i BH-högd har flyttat sig ned i ländryggen. Aj.

Bebis väger nu strax under 7 kilo och eftersom han inte vill sova själv på dagarna så har jag honom oftast i Babybjörn och grejjar medan han sover. Suck..Det är ju bara att inse: 1. Jag är inte 22. (Va?!) 2. Jag borde lyssnat på min barnmorska som tjatade om simning under graviditeten (lätt att vara efterklok). 3. Det är bara att sätta igång på lite mer allvar.

Nej, jag ska inte bli ett träningsfreak som uppdaterar om nya övningar jämt och ständigt. Och, jag ska inte heller börja banta eller så men tänka ännu mer på vad jag stoppar i mig och framför allt; Röra på mig!  Så delar av morgonen har jag till Bebis stora förtjusning, ägnat åt att ligga på golvet och utfört olika stretchövningar(Tack Rebecca för att jag får låna din bok). Vi börjar där och jag tycker att det kändes lite bättre efter. Tar det dock lungt eftersom jag ska hämta Liten senare och det vore ju dumt att få ännu ondare. En dag i taget nu! So, ingen återvändo...

Hur har du det?

Kram,

L.

1 kommentar :

  1. Ja, det där med bebisar och hur de vill sova, kan ju vara ett gissel. Hilma ville bara sova i famnen i början, så då fick man ju en lite paus iallafall, vare sej man vill eller inte. Sen började hon sova i vagnen i trädgården, Kanske mer en på landet grej, så då blev det mer ordning på livet.
    Här är allt bra. Ledig fredag, massor att fixa med, kanske till och med ett blogginlägg, vem vet!
    Ha en skön start på helgen!

    SvaraRadera

Follow on Bloglovin