söndag 29 november 2015

Let it snow...


1:a advent. Nu har julstämningen slagit till med full kraft. Lite snö hade ju varit pricken över i:t..Men julmusiken är på och det har kommit upp två julstjärnor i fönstren än så länge..och adventsljusstaken så klart..glöggen står på köksbänken och väntar på att maken blir klar för dagen i Bebis rum, sen blir det lite slapp i soffan. Det är lyx det!

Det är verkligen en tid för tacksamhet nu. Att fokusera på det goda, det positiva och det ljusa. Låta ljuset göra det ljuset gör bäst..att lysa i mörkret. Man behöver ju inte lyfta blicken särskilt högt för att få en ordentlig slev perspektiv och det är lätt att känna sig otillräcklig eftersom behoven är oändliga. Glöm inte; en kan inte göra allt men alla kan göra något. Gör du något? Är du ett ljus för någon?


Hittade den här på Pinterest .. Den är så fin tycker jag! Less is more gäller för mig på julen..alltid egentligen..gratis är den också bara man har en färgskrivare.. Glädje till världen..ja..mer av det vill vi ha..

Ta hand om dig och de dina.

Kram!

L.

1 kommentar :

  1. vi har ett asylboende här i vårt lilla samhälle... tycker om att möte de människorna, vi kan hjälpa i det lilla. Och de kommer så gärna till vår kyrka, säger att de känner sej välkomna där. Fast de oftast ju är muslimer.
    I helgen, på adventskonserten, då kommer de många, för att de älskar musiken. Och jag har en kompis, han sa "You´re a star..." Nåja, men lite glad i hjärtat blev jag allt.
    Fin måndag till dej!

    SvaraRadera

Follow on Bloglovin