måndag 23 november 2015

Sjukmåndag.


För en vecka sen var det jag..idag är det Litens tur att vila av sig sviterna efter någon slags kräksjuka. Så vi hänger, läser, spelar Uno, fikar, kollar skärm(måttligt dock!) och frisknar för hela slanten. Att ha en pigg 6-åring som gillar att prata kan ibland vara något öronbedövande när funderingarna sätter igång.. Oftast är det ju roligt att höra alla tankar men lagom är bäst sägs det ju! ;) Blir att gå till skolan imorgon, erkänner att det är lite utmanande att vara en stimulerande mamma samtidigt man har en liten en som är hungrig hela tiden..


En klassiker! Gillar de här gamla godingarna, de har ett sånt lugn över sig. Man får lägga lite tid på att förklara den gamla svenskan men jag gillar det. Det är ju en språkskatt man önskar kunna föra vidare..


Syskonmys!

Imorgon är det en månad till julafton..Det börjar dra ihop sig kan man säga. Man kanske skulle dra fram pyntet och jula till det lite..? Har du satt igång ditt än?

Kram!

L.

1 kommentar :

  1. usch för sjukdomar och elände... hoppas ni tillfrisknar snart!
    Ja, såklart är jag igång med ulandet. Mest för att helgen är fullbokad med de där konserterna. Och så för att det är mysigt såklart!

    SvaraRadera

Follow on Bloglovin