måndag 2 november 2015

Oh Living!


Alltså jag älskar paket. Det är ingen ide att ens försöka dölja det (tror det märks rätt väl).. Även om jag betalat för paketet och måste åka buss för att hämta det så är det alltid lika roligt! Under höstlovet äventyrade vi ut; Liten, Bebis och jag med pakethämtning och fika i sikte. Tur är att Liten fortfarande tycker att åka buss är toppen eftersom jag inte har nått i mål med körkortet ännu..Paket från ohliving.se och även fast jag visste vad det innehöll så var det väldigt spännande.. Någon fika på plats blev det tyvärr inte eftersom man inte får ta in vagnen på bageriet och jag känner mig lite osäker i Bebis rutiner än. Köpte med oss hem gjorde vi dock till Pappans glädje så han fick pausa i trappbygget (mer om det i ett annat inlägg)..


Väärldens mjukaste pjamas till Bebis och en superhärlig filt (ligger under). Härligt mjuka kvalitetsgrejer, man vill ju att det ska vara mjukt mot den nya lilla huden, eller hur? Skulle försöka fota Bebis i pjamasen men först var han inte nöjd med att ligga ner (Vem vill se en bild på en arg, gallskrikande bebis) och sedan hade han kräkts på den (oh the joy...) så det får bli en annan gång! ;)


Tack själv Sofie! ❤︎Har du vägarna förbi Gotland kan jag varmt rekommendera Oh Livings sommarbutik! Ligger i Klinte och är fantastiskt mysig. Så länge finns alla möjliga härligheter i webshopen: ohliving.se

Ha en skööön måndag!

L.

1 kommentar :

  1. ja, vem älskar inte paket liksom...!
    Finfina grejer med, det gör ju inte saken sämre!
    Ha en skön kväll!

    SvaraRadera

Follow on Bloglovin