tisdag 15 september 2015

Den här bebisväntan..


Hej,

Här öser regnet ner och jag har någon som övar stretching mot mina revben..sköönt.. Vissa dagar har jag svårt att förstå att det faktiskt växer en liten person inne i min kropp. En liten liten pojke som kommer från mig och M..tillsammans! Mirakel är verkligen rätt ord.. Ibland känner jag mig inte redo alls och ibland så redo att jag inte vet var jag ska ta vägen riktigt..Kom ut nu liksom!


Läste någonstans att det är bra om babynestet har legat i mammas och pappas säng några nätter så det luktar "hemma" och att man gärna ska ha det med redan på BB. Vi får väl se om det hinns att ta med men tänkte i alla fall börja sova med det nu..Känns lite mysigt. M kommer väl bl tokig på att det är ÄNNU EN kudde i sängen..Haha!


Kommer från Infant-Toddler, en jättefin liten nätbutik som jag tror började med att sy just babynest. Kika förbi vettja!


Här står väskan redo..det är segt nu..att längta..och vänta...

I helgen kommer svärfar och hjälper oss med saker i huset. Lillebrors rum är ju ett projekt som brinner lite i knutarna och för säkerhets skull drar vi igång ett annat om ett par veckor (gudskelov ska vi inte göra det själva!) - dränering! Haha! Jag vet...helt vansinnigt men jag gör det hellre nu än på vårkanten. Då vill vi sätta igång att bygga altan :) Så helgen blir det byggverkstad inne och förberedelser för grävning ute..Vad gjorde man utan sin familj??

Stor kram,
Lena.

1 kommentar :

  1. förstår den där vänta-känslan... och jag som har gått över tiden lääänge med båda våra barn kände ju att man nästan gav upp på slutet!
    Håll ut, snart så...! Kram

    SvaraRadera

Follow on Bloglovin