söndag 27 september 2015

Vecka 40 och lervälling.


Hej! 
Redan söndag..Nu är jag mest bara tjock och väntar känns det som. Orkar inte så mycket av någonting utan ligger mest och vilar men det är ju bäst att passa på. Onsdag är BF så tre dagar kvar till den milstolpen. Igår hade jag min första värk/förvärk så det känns väl inte såå långt borta även om jag börjar få kämpa med tålamodet... ;)

I veckan satte de igång med gräveriet. Vilket trädgårdskaos! Och vilket monster till grävmaskin! Men, va bra det kommer bli..Längtar riktigt till man kan börja planera vårens altanbygge och sommarens uteliv med jordgubbar i pallkragar...mm.. Känns ju rätt långt borta just nu men tiden behöver man nog för att fundera ordentligt och få det att bli riktigt bra! 


En gammal oljetank som varit nedgrävd i marken där vi har haft vår temporära uteplats..


Dag 1 grävde de av vattenledningen in, det var spännande ;) Efter ett par timmar var det fixat och lagat. Är väl sånt som händer..Häärlig lervälling blev det i hela diket!


Trappan in till Vilpola, den ska bort helt. Blir nog en trätrappa där som integreras i altanen..Jag pinterestar vidare och återkommer med en plan till våren.. ;) 


Blästraren. Vilket jobb! Han var så glad för att diket är ordentligt brett så han fick plats att stå på och det kan man ju verkligen förstå..Oh my alltså, det finnas verkligen alla yrken.. Kändes lite som en arkeologisk utgrävning när han var här! Men ett 50-tals hus kanske inte faller i den kategorin..

Hur är din helg? 

Här händer det nog inte mycket idag heller men jag hoppas på att vi kommer vidare lite med Lillebrors rum, vore skönt med några små framsteg i alla fall. Man blir ju lite smått knäpp när man går hemma och tittar på det hela dagarna..Men men, vi får se..

Ta hand om dig,

L.

1 kommentar :

  1. Så härligt att ni är igång, även om det just under tiden inte är helt festligt.
    Idag har vi besökt vår gamla församling där vi tidigare var pastorspar. De håller på och bygger ut och där firade vi gudstjänst bland gipsskivor och byggdamm, så härligt!
    Sen hamnade vi hemma hos kusinerna, badade bastu och tog några dopp i ån. En klart bra söndag helt enkelt!
    Lycka till med magen, och vila på du!

    SvaraRadera

Follow on Bloglovin