måndag 14 september 2015

OBC igen!


Måndag igen. 
Det går så väldans fort allting! Om två veckor ska han komma..Det känns som igår det var två månader kvar! Nu längtar vi verkligen..


Blåsigt ute idag och jag längtar tillbaka till salta bad och sol på Kreta. Det var en sån härlig semester att vi har bestämt att åka igen fast till det nya OBC som öppnar på Gran Canaria i december.. Mamma går i pension (VA!?) i vår så vi åker hela gänget då, ser såå mycket fram emot det! Datoranimerade bilder är ju ingen höjdare men man får en känsla av hur det ser ut i alla fall..


Såå fräscht! Å vad vi sov gott på Kreta..Fladdrande gardiner och havet som spolade upp på stranden utanför...Riktig lyx!


Hej gymmet! Vid det laget är Lillebror 6 månader, då borde det vara ok att komma igång med träningen igen..Ut och springa längtar jag efter. Då har jag ju dessutom med mig min bästa springkompis (syrran) så satsar på att det får bli startskottet! Tjejmilen 2016, vad tror du? ;) Nej, jag ska inte träna ihjäl mig i värsta vikthetsen efter bebis. Inte alls så, jag tror på lagom..Och att ta mig runt milen ett år efter leverans borde ju gå..degmage och allt...Det gick efter Liten! 


Stranden..Tänk att det ligger något speciellt i luften bara man säger ordet..

Men, först ska vi klämma ut en bebis, gå in i amningsbubblan, fira lite jul och lite annat smått och gott! ;)

Ha en fin måndag.

Kram,
L.


4 kommentarer :

 1. å, drömmen... jag hänger här vid dina bilder ett tag tror jag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja...Alltså varför bor vi här?! Fast samtidigt..Nu kommer höstmyset och sen den älskade julen..Man får ta det bästa ur det bästa.. ;) Kram Åsa!

   Radera
 2. Vad härligt att snart få bebismys och att ha en resa att se fram emot. Jag hade gärna legat under ett av de där parasollen och kopplat av. Kramisar Tina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men visst! :) Tack för att du tittar förbi! Kram

   Radera

Follow on Bloglovin