torsdag 15 januari 2015

Otåligt!


Jag vill att allt ska hända nu. Det är så mycket på gång och så många obesvarade frågor att jag blir tokig. Men värst av allt är nog att jag inte kan säga något om något. Jag har inte så lätt för att hålla saker för mig själv och delar ibland kanske med mig lite för mycket av saker och ting. Men jag känner så här; Har vi verkligen tid att hålla inne med allt och hålla uppe fasader? Jag vill dryfta, bolla, dela och analysera. Leva helt enkelt! Stackars M får lyssna på alla mina tankar som kommer ut i tid och otid.. Menmen, lite till får jag hålla mig!

En sak jag inte behöver vänta på längre är Formex imorgon! Första gången och jag är faktiskt lite nervös.. Men det ska bli så roligt att se alla fantastiska montrar och slippa dregla över Instagram utan se det "live" istället. Tar så klart med mig kameran så får vi se vad jag hittar för roligt! Återkommer med rapport..

Sov så gott nu, fredag imorgon :)

KRAM.


1 kommentar :

  1. Ja som när man blir gravid och är så lycklig men så "ska" man inte berätta det förrän i v12. Helt knäppt ju! Blir det missfall så blir det, då kan det ju vara skönt att få lite stöd, nä, då ska man låtsas om som om ingenting hänt....

    SvaraRadera

Follow on Bloglovin