torsdag 29 januari 2015

Vattenkärlek och nya vattenkannan..


Vet du, ibland när jag står och spolar upp ett riktigt kallt, klart, rent glas vatten kan jag bli nästan lite euforiskt glad. Tänk att vi har det i kranen! Och nästan gratis dessutom! När jag bodde i Egypten var vattnet orangefärgat, ibland brunt. Där skulle man ju liksom aldrig ens komma på tanken att dricka det! För oss är det en självklarhet, och det gör mig så väldigt tacksam ibland..


Skrev i julas om att ha en kanna på nattygsbordet, inspirerad av kära svärmor, och nu har jag tagit med mig en hem från favoritaffären. Det är väl lite fånigt men jag längtar tills i natt när jag får använda den..


De här bilderna tog jag alldeles nu med eftermiddagsljuset och lilla doftljuset tänt. Tänk att det börjar bli så pass ljust, det är så härligt! 


Fast tända ljus är inte fy skam det heller..

Nej, nu ett litet röj och strax hämta Liten. Ha en fin kväll!

Kram,
L.

3 kommentarer :

 1. Inte ett dugg fånigt. Jag blir också så där så jag längtar tills jag kan använda det nya.
  Den är snygg kannan!

  Hittade du boken på pocket? Den är väl egentligen ganska mycket yta. Eller både och.
  Skriven med lite ironi och självdistans. Tyckte att den driver lite med myten om det vackra, alltid stylade och svala på något sätt.

  Fredag, härliga dag, hoppas att du får en skön sån!
  Kram

  SvaraRadera
 2. så fint... tänk vad mycket bra vi har som vi tar för givet!
  Gillar ditt söder-inlägg, själv är jag från småland. Efter att ha pluggat i smålands jerusalem och sen hamnat lite mer österut i vetlandatrakten så kan man lugnt säga att det här med dialekter kan skilja rätt mycket utan att man behöver åka särskilt långt :-)
  Ha en finfin fredag!

  SvaraRadera
 3. Hej på dig! Det var ett tag sen!
  Vad mysig med en kanna vatten. Fin dekoration dessutom :)
  Ta inget för givet, får bli mitt motto (så länge jag kommer i håg det) Jag har en ovana att glömma sånt i bland. Men det är bra att bli påmind om hur bra vi faktiskt har det här i Sverige!!
  Njut av denna sköna fredag,
  kram

  SvaraRadera

Follow on Bloglovin