tisdag 6 januari 2015

Tillbaka till verkligheten.


Jag har huvudet fullt med vad jag vill skriva om och inser att jag måste försöka få en bättre struktur i skrivandet. Ofta har jag funderat i ett dygn eller så på vad jag ska skriva men så när jag väl sätter mig för att skriva så blir det något helt annat än det jag tänkt eller så blir det inte alls så bra som jag hade tänkt. Känns det igen? Övning ger färdighet kanske..?

Idag var dagen innan verkligheten dyker upp imorgon. Jag trodde att jag skulle ha fullskalig dagen-innan-dagen-tillbaka-ångest men det har faktiskt inte varit så farligt! Det känns helt ok att det sätter igång nu..livet som vi har pausat ifrån. Bisha och Svägis med barn åkte efter frukost. Sorgligt som vanligt men vi ses snart igen, det är jag säker på. Var inne hon Liten nyss, hon hade kvällstankar att dela med sig av, "mamma, jag känner mig självisk här". Vad säger man? Älskade lilla unge..hon saknade att ha sina kusiner på golvet...  

På eftermiddagen var vi hos goda goda vänner. De har flyttat närmare oss nyligen och det är vi SÅ glada för! Tjejerna lekte medan vi snackade skit, drack te och åt chokladtryffel. Ja, precis så avslappnat och skönt som det låter. Det är så härlig med folk som är på riktigt. Inte mer, inte mindre, bara precis just äkta som de bara kan vara. Energipåfyllande! Hon ska starta eget och håller på och klurar på affärsidéer, det är så roligt att höra och spåna..Ska bli spännande att följa!

Nej du fina, nu är det en stoor kopp te, Året med kungafamiljen sen sängen. Det kommer bli en intensiv vecka med bland annat bröllop på agendan..

Sov så gott!

L.

2 kommentarer :

 1. Människor som är på riktigt, det är så härligt!
  Önskar dig en bra onsdag.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Visst är det! Det där andra kan vi vara utan, eller hur? ;)
  Ha en riktigt fin onsdag du med Anna!
  Kram.

  SvaraRadera

Follow on Bloglovin